Sang på døra

Artistnytt — 13.09.16

Illustrasjonsbilde

Arranger huskonsert i din egen stue med Anne Vada og musikere, eller book Anne for bryllup, bursdag, begravelse eller andre anledninger.

Velkommen inn til ”Sang på døra” med Anne Vada
og musikere hun samarbeider med.

Ta med deg nysgjerrigheten din og besøk Annes mangfoldige musikalske univers eller få besøk.

Du kan bestille Anne og en av hennes musikere hjem til deg for en privat konsert eller opptreden, rett og slett: ”Sang på døra”. Det blir huskonserter på Sjøholmen i Bærum månedlig i 2017.

-Jeg fikk ideen til ”Sang på døra” da ei dame spurte om jeg kom hjem til folk og sang. Jo visst, huskonserter for foreninger, bursdager, bryllup, begravelser, dåp har jeg bred erfaring med. Og mange ønsker seg musikk til forskjellige anledninger, også hjemme. Her er muligheten til å få live musikk i egen stue!

Ofte er en sangstemme og et piano nok. Medmusikerne er mange. Bestill dem sammen med Anne til din egen huskonsert!
El-piano og anlegg tas med, hvis nødvendig.
Noen av de Anne jobber med: Sigmund Groven, Ivar Anton Waagaard, Aage Kvalbein, Kjetil Bjerkestrand, Rolf Løvland, Alexander Rybak, Øystein Lund Olafsen, Ronni Le Tekrø. Lars Andre Kvistum, Dennis Storhøi, Per Elias Drabløs, Anne Gravir og Frode Fjellheim.

Repertoaret spenner fra vidt fra viser, folkemusikk, juletoner til musicals, ballader og lettere klassisk genre, foruten eget materiale. ”En stemme som smelter snø”- Trønder-Avisa

Anne Vada er trønderjente, bosatt i Bærum, og har solid musikkutdanning i bunn for sin artistkarriere som sanger, tekstforfatter og komponist. Med sin varme og særpregede stemme og nære formidling har hun i en årrekke gledet publikum i inn-og utland. Hun har gitt ut 9 solo-album, og mottatt Spellemannsprisen for beste barne-CD. I Sochi-OL ble hun invitert sammen med Ole Edvard Antonsen til å synge i Kongens bursdag som ble feiret der. ingen oppgave er for liten, ingen er for stor.


 

Design & webmaster: To The Point Webdesign